Onderstaande stickersets zijn verkrijgbaar via een aantal partners van ons. Zij krijgen van ons toestemming om onze bestanden en designs te gebruiken en aan te passen naar wens. Wij zullen vervolgens de stickerset printen en verzenden. Je kunt bij onderstaande bedrijven uiteraard ook terecht voor hun eigen designs, stickers en overige producten die ze aanbieden.

UN4SEEN
Un4seen is een bedrijf uit Nieuw Zeeland dat aan het uitbreiden is naar Europa. Ze focussen zich vooral op MX motoren maar zijn nu ook druk bezig om designs te leveren voor straatmotoren. Wij verzorgen al hun prints binnen Europa en werken nauw met ze samen. Let op; Un4seen spreekt Engels.

www.un4seen.co.nz
Info@un4seen.co.nz

MCN GRAFIX
MCN Grafix zit in Engeland, maar voor klanten in Nederland die stickersets zonder fluo en/of chrome nodig hebben leveren wij alle prints. MCN heeft een zeer unieke stijl en maakt voor zowel straat als MX motoren stickersets. MCN levert en verzend wereldwijd!
Let op: MCN Grafix spreekt Engels.

https://mcngrafix.com
info@mcngrafix.com
www.facebook.com/MCNGrafix/ (contact bij voorkeur via Facebook)

DIZZ FACTORY
Dizz Factory is al geruime tijd een bekende speler en maakt zeer mooie ontwerpen voor crossmotoren. Dizz Factory specialiseert zich ook in het bedrukken van kleding, het printen van jersey's, caps en andere gepersonaliseerde artikelen voor de motorcross. Ook voor Dizz Factory produceren wij de prints.

www.dizzfactory.com
info@dizzfactory.com