About MKS-Graphics

MKS-Graphics had haar eerste pand in Weurt, maar na een korte periode en een grote groei moest de overstap naar een groter pand worden gemaakt en is er voor gekozen om te huisvesten in Cuijk (net onder Nijmegen). Nu heeft MKS-Graphics de beschikking over twee verdiepingen en zijn we continu bezig met het verbeteren van onze werkzaamheden en talenten.
 
Templates
Begin 2019 is MKS-Graphics begonnen met het verkopen van zelf gemaakte templates. Wegens vrijwel onmiddellijk succes werd er besloten verder mee te gaan en de templates beter te maken dan ooit te voren. Nu is MKS-Graphics een van de grootste en meest betrouwbare partijen voor bedrijven en ondernemers die actief bezig zijn met het maken van stickersets voor cross- en straatmotoren wereldwijd.
Onze klanten behoren tot de absolute wereldtop en gebruiken zowel onze templates als onze pre-made custom MX ontwerpen.
Design
Onze designs zijn in een zeer korte tijd erg populair geworden. Dit heeft er toe geleid dat veel grafische bedrijven die actief stickersets maken voor crossmotoren gebruik maken van onze designs en diensten. Bedrijven wereldwijd maken gebruik van designs die wij voor hun hebben ontworpen of die we aanbieden op onze Engelstalige website. Dit heeft er voor gezorgd dat we in Nederland een wat kleiner bereik hebben, maar wereldwijd goed worden vertegenwoordigd.