About MKS-Graphics

Begonnen in 2015 met het doel om als hoofdtaak raceoverals te voorzien van sponsor logo's, 'geëindigd' met het maken van complete custom designs en stickersets voor racemotoren, crossmotoren en drukwerk in al haar verscheidenheid. MKS-Graphics groeit zeer hard vanwege haar fantastische klanten en wordt een steeds grotere speler in het wereldje van custom design en reclame op gebied van de racerij.

MKS-Graphics had haar eerste pand in Weurt, maar na een korte periode en een grote groei moest de overstap naar een groter pand worden gemaakt en is er voor gekozen om te huisvesten in Cuijk (net onder Nijmegen). Nu heeft MKS-Graphics de beschikking over twee verdiepingen en zijn we continu bezig met het verbeteren van onze werkzaamheden en talenten.
Sinds augustus 2018 heeft MKS-Graphics de werkzaamheden op het gebied van stickers en design voor de motorcross overgenomen van Dizz Factory, en werkt Natasja (eigenaresse van Dizz Factory) voortaan bij ons. Samen gaan we hard aan de slag om onze klanten nog beter en sneller te kunnen voorzien van onze producten.