OVER MKS-GRAPHICS

Begonnen in 2015 met het doel om als hoofdtaak raceoverals te voorzien van sponsor logo's, 'geëindigd' met het maken van complete custom designs en stickersets voor racemotoren, crossmotoren en drukwerk in al haar verscheidenheid. MKS-Graphics groeit zeer hard vanwege haar fantastische klanten en wordt een steeds grotere speler in het wereldje van custom design en reclame op gebied van de racerij.

MKS-Graphics had haar eerste pand in Weurt, maar na een korte periode en een grote groei moest de overstap naar een groter pand worden gemaakt en is er voor gekozen om te huisvesten in Cuijk (net onder Nijmegen). Nu heeft MKS-Graphics de beschikking over twee verdiepingen en zijn we continu bezig met het verbeteren van onze werkzaamheden en talenten.

Om bestaansrecht te krijgen in een al verzadigde markt is het noodzaak om onderscheidend te zijn, zowel in kwaliteit als service en levertijd. De prijzen oorlog voor custom stickersets maakt het er ook al niet gemakkelijker op waardoor goedkoper worden uiteindelijk niet meer mogelijk is. Wij proberen de klant om die redenen te kunnen voorzien van alles wat ze nodig heeft, van begin tot eind. Dit houdt in dat we niet alleen kunnen ontwerpen en printen, maar ook kunnen plakken, templates kunnen maken en nieuwe producten kunnen introduceren om fris en origineel te blijven. Dit alles gebeurt 100% in ons eigen pand waardoor wij zeer snel kunnen produceren en de kwaliteit enorm hoog kunnen houden. Alles wat wij printen, maken en fabriceren wordt zeer grondig nagekeken en beoordeeld voordat het aan de klant wordt verzonden. Dit resulteert in een zeer lage foutmarge en zeer hoge tevredenheid