FULL-CUSTOM MOTOCROSS & SUPERMOTO STICKERSETS

De beste materialen (totale dikte vinyl en laminaat 480 micron), altijd een uniek design èn garantie dat het perfect past. Wij printen op de allerhoogste resolutie en met de helderste kleuren.

 

Als je kiest voor een volledig custom ontwerp, dan zorgen wij er voor dat je een ontwerp krijgt waar je meer dan tevreden over zult zijn. Wij beginnen dan volledig blanco en nemen géén standaard design als uitgangspunt tenzij je dat graag wilt. In overleg met jou nemen we het design door om vervolgens een eerste opzet te maken. Vervolgens gaan wij zo lang het nodig is sleutelen aan jouw design en voeren wij alle wijzigingen door die jij graag wilt zien. Je zult continu op de hoogte worden gehouden van de vorderingen en wijzigingen die je hebt doorgegeven door middel van screenshots en directe updates.

 

Wij zijn er niet voor de 'budget shopper'. Wij staan achter onze kwaliteit en onze belofte en garanderen maximale tevredenheid. Wanneer er ook direct een set plastics bij de stickerset wordt besteld dan plakken wij de stickers er gratis op. Wij geven in dit geval onze maximale garantie af. Laat er iets los wat niet de bedoeling is, dan krijg je de desbetreffende sticker gratis opnieuw toegestuurd.


CROSSMOTOR/SUPERMOTO STICKERSET INCL. 10ST NUMMERPLAAT STICKERTJES

-FULL CUSTOM STICKERSET 125cc-500cc: €255,-
-FULL CUSTOM STICKERSET 85CC: €225,-
-FULL CUSTOM STICKERSET 65CC: €199,-
-FULL CUSTOM STICKERSET 50CC: €170,-

 

Extra optie's:

- Matte laminaat afwerking: + €0,-

 

2e volledige set van hetzelfde ontwerp: €140,-*

 

De levertijd gaat in wanneer wij alle relevante bestanden en logo's hebben ontvangen in het juiste bestandsformaat (EPS, AI, SVG, CDR). Wanneer wij nog de templates moeten maken van de motor in kwestie is de levertijd in overleg.

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn Incl. btw.


GARANTIE & AFTER-SALE KLANTENSERVICE: VOLLEDIGE SUPPORT, ALTIJD

Wij staan achter onze producten, de materialen en de kwaliteit die we leveren. Als je bij ons een set afneemt dan verwacht je een perfect product wat lang mee gaat. Wanneer wij de stickers plakken op een nieuwe set plastics krijg je van ons de maximale garantie. Mocht er dan een sticker loslaten wat niet de bedoeling is, dan krijg je de desbetreffende sticker gratis opnieuw toegestuurd.

 

Wanneer wij de stickers niet zelf hebben geplakt is bovenstaande in overleg.

 

Niet overtuigd? Lees de F.A.Q. en weet precies wat je kan verwachten.


Download
Plakinstructies
plakinstructies.pdf
Adobe Acrobat document 60.3 MB