VINYL STICKERS

Vinyl is ook het materiaal wat we gebruiken voor onze stickersets, zowel voor de race- als crossmotoren. Wel zit er onderling veel verschil in, gezien het vinyl in vele soorten en maten komt.

 

Normale vinyl stickers kunnen we in vrijwel alle afmetingen en aantallen leveren, zowel rond, vierkant als contour gesneden naar wens. Voor het gemak gebruiken wij voor de meeste toepassingen een hoogwaardige polymeer vinyl met air-release lijm. Dit houdt in dat er kleine luchtkanaaltjes in de lijmlaag zitten waardoor het plakken een eitje is en je géén belletjes meer onder de sticker kunt krijgen.

 

Vinyl stickers zijn per stuk te bestellen, dus als je een goed bestand hebt (bij voorkeur vector) dan kunnen wij er een sticker van maken.

STICKERS PER M2

Heb je stickers nodig voor je bedrijf of om uit te delen? Dan zijn vierkante meters de beste optie. Deze volledige vierkante meter wordt vol gezet met stickers van dezelfde maat. Deze stickers worden op de hoogste resolutie geprint, gelamineerd en worden contour gesneden.

Prijs per vierkante meter ongeacht het formaat/aantallen: €49,- ex. btw
Prijs per vierkante meter bij afname van 5m2: €45,- ex. btw
Prijs per vierkante meter bij afname van 10m2: €40,- ex. btw

Kom vrijblijvend langs voor een gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen; de koffie staat altijd klaar.

Geïnteresseerd?

MKS-Graphics

Ewinkel 14c

5431ND Cuijk

Tel: 06 52594835
E-mail: info@MKS-Graphics.nl

Motor onderdelen en meer;