PARTNERS VAN MKS-GRAPHICS

Partner worden van MKS-Graphics kan op meerdere manieren. Je kunt partner worden door met ons een samenwerking aan te gaan, ons te promoten of door het MKS-Graphics race team te sponsoren.

 

FEMON PARTS

Een familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van motoronderdelen en motorkleding voor een breed scala aan motorfietsen. Femon Parts profileert zich door alleen kwalitatief goede motoronderdelen te leveren aan haar klanten.

RACECRACKS

Leer circuitrijden zoals het hoort bij Racecracks Trackdays & Racing School. Schappelijke prijzen, goede begeleiding en een zeer goed georganiseerd geheel. Bezoek de website om te zien op welke dagen en op welke circuits er gereden wordt.

RAY'S SERVICE

De ambachtelijke slager. Goed eten voor een mooie prijs en service die zijn weerga niet kent. Bezoek de Facebook pagina van Ray om te zien wat hij voor jou kan betekenen (doet ook aan circuit/evenement catering).

DE KORNSCHUUR

Alles voor de ondernemer in de horeca. Barkrukken, novelty items, grote koelers van diverse biermerken, lantaarns, led verlichting en véél meer.

NEED 4 SPEED FOTOGRAFIE

Fotografie van snelle bolides en motoren is hun passie. Fotoshoot nodig? Need 4 Speed fotografie!

CIRCUITPICS.NL

De mooiste actiefoto's van jou op het circuit!

M. VAN HAAFTEN SCHILDERWERKEN

Schilderen, glaszetten en andere werkzaamheden; Van Haaften Schilderwerken staat voor kwaliteit en service.

Kom vrijblijvend langs voor een gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen; de koffie staat altijd klaar.

Geïnteresseerd?

MKS-Graphics

Ewinkel 14c

5431ND Cuijk

Tel: 06 52594835
E-mail: info@MKS-Graphics.nl

Motor onderdelen en meer;