FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (F.A.Q.)

CROSS & SUPERMOTO

Q: Ik heb een sticker verprutst met het plakken, kan ik deze los bij bestellen?
A: Ja, en in veel gevallen hoef je hier ook niet voor te betalen. Cross-decals plakken kan lastig zijn voor beginners en foutjes zijn menselijk. Om je optimaal te kunnen laten genieten van je nieuwe product zullen wij je de niet meer te gebruiken sticker gratis toesturen.

 

Q: Hoe lang blijft jullie fluo mooi van kleur?
A: Minimaal 1 jaar, maar 2 jaar wordt aangegeven door de fabrikant (op een verticaal oppervlak). De fluo die wij gebruiken wordt ook gebruikt op voertuigen van de overheid waarbij levensduur zeer belangrijk is.

 

Q: Is julle matte laminaat net zo goed als het glans laminaat?
A: Ja, het is wel iets dunner, maar zeer stevig en slijtvast. Ook heeft ons matte laminaat het voordeel dat krasjes en doffe plekken die worden veroorzaakt door je knieën minder zichtbaar zijn. Ook plakt een stickerset met een matte laminaat iets gemakkelijker dan met glans.

 

Q: Ik wil dat de stickerset 100% netjes aansluit op mijn plastic kappen, is dit bij jullie het geval?
A: Ja, maar deze garantie geven wij alleen als wij de templates zelf hebben gemaakt. In sommige gevallen hebben wij templates die we niet zelf hebben gemaakt. In dit geval is het mogelijk om je motor een middag bij ons achter te laten zodat wij onze eigen templates kunnen maken. Dit kost je helemaal niks, èn we plakken de decals er dan gratis voor je op als dank voor het lenen van je motor.

 

Q: Waarom moet ik voor jullie gaan en niet voor de concurrent?
A: Om tot die conclusie te komen moet je kijken welk bedrijf het beste bij je past. Wij willen jou sowieso de garantie geven dat je nooit ontevreden zult zijn met ons product of de manier van zaken doen. Het kan altijd voorkomen dat we niet kunnen leveren wat jij voor ogen had, maar hier zullen we dan altijd een passende oplossing voor zoeken, en meestal in de vorm van 'niet tevreden, niet betalen'. Wij besteden liever wat meer tijd en middelen aan jou om ervoor te zorgen dat je tevreden bent, dan dat we je afschepen met product waar jij of wij niet trots op zijn.

 

Q: Ik wil precies dezelfde set die ik ergens op internet heb gezien, is dit mogelijk?
A: Nee. Wij maken géén sets van anderen na. Wel willen we samen met jou kijken welke stijl aspecten jij van die bepaalde set mooi vind om dat vervolgens in jouw unieke set te verwerken.

 

Q: Hoe snel kunnen jullie leveren?
A: Qua levertijd hebben wij verschillende opties beschikbaar. In de meeste gevallen is een langere levertijd goedkoper dan een snelle levering. Voor de mogelijkheden en de snelheid van de levering raden wij altijd aan met ons in overleg te gaan om er zeker van te zijn dat wij de levertijd die jij voor ogen hebt kunnen halen.

 

Q: Mijn stickers van jullie laten na een tijdje los op de benzinetank, worden deze vervangen?
A: Ja. Wij staan achter ons product en geven jou de garantie dat je op ons kunt rekenen als er iets aan de hand is. Benzinetanks van crossers laten benzinedampen door waardoor stickers vrijwel altijd na een bepaalde tijd minder goed zullen gaan hechten. Laten ze los, dan kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij deze zonder kosten voor je opnieuw maken en toesturen.