FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (F.A.Q.)

CROSS & SUPERMOTO

Q: Ik heb een sticker verprutst met het plakken, kan ik deze los bij bestellen?
A: Ja, alle stickers zijn los na te bestellen. Alle bestanden worden bewaard en kunnen zelfs een paar jaar later nog worden nabesteld.

 

Q: Hoe lang blijft jullie fluo mooi van kleur?
A: Minimaal 1 jaar, maar 2 jaar wordt aangegeven door de fabrikant (op een verticaal oppervlak). De fluo die wij gebruiken wordt ook gebruikt op voertuigen van de overheid waarbij levensduur zeer belangrijk is.

 

Q: Is julle matte laminaat net zo goed als het glans laminaat?
A: Mat laminaat is alsnog zeer stevig, maar slijt wel een stuk harder dan glans laminaat. We raden mat laminaat niet aan voor crossers, maar wel voor supermoto's en straatrijders.

 

Q: Ik wil dat de stickerset 100% netjes aansluit op mijn plastic kappen, is dit bij jullie het geval?
A: Ja, maar deze garantie geven wij alleen als wij de templates zelf hebben gemaakt. In sommige gevallen hebben wij templates die we niet zelf hebben gemaakt. In dit geval is het mogelijk om je motor een middag bij ons achter te laten zodat wij onze eigen templates kunnen maken. Dit kost je helemaal niks, èn we plakken de stickers er dan gratis voor je op als dank voor het lenen van je motor.

 

Q: Waarom moet ik voor jullie gaan en niet voor de concurrent?
A: Om tot die conclusie te komen moet je kijken welk bedrijf het beste bij je past. Wij willen jou sowieso de garantie geven dat je nooit ontevreden zult zijn met ons product of de manier van zaken doen. Het kan altijd voorkomen dat we niet kunnen leveren wat jij voor ogen had, maar hier zullen we dan altijd een passende oplossing voor zoeken, en meestal in de vorm van 'niet tevreden, niet betalen'. Wij besteden liever wat meer tijd en middelen aan jou om ervoor te zorgen dat je tevreden bent, dan dat we je afschepen met product waar jij of wij niet trots op zijn.

 

Q: Hoe snel kunnen jullie leveren?
A: Qua levertijd hebben wij verschillende opties beschikbaar. In de meeste gevallen is een langere levertijd goedkoper dan een snelle levering. Voor de mogelijkheden en de snelheid van de levering raden wij altijd aan met ons in overleg te gaan om er zeker van te zijn dat wij de levertijd die jij voor ogen hebt kunnen halen.

 

Q: Kunnen jullie het KTM oranje printen?
A: Ja. Wij hebben speciaal een printer gekocht met een oranje cartridge om het juiste KTM oranje te kunnen printen.