FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (F.A.Q.)

CROSS & SUPERMOTO

Q: Ik heb een sticker verprutst met het plakken, kan ik deze los bij bestellen?
A: Ja, en in veel gevallen hoef je hier ook niet voor te betalen. Cross-decals plakken kan lastig zijn voor beginners en foutjes zijn menselijk. Om je optimaal te kunnen laten genieten van je nieuwe product zullen wij je de niet meer te gebruiken sticker gratis toesturen.

 

Q: Ik wil dat de stickerset 100% netjes aansluit op mijn plastic kappen, is dit bij jullie het geval?
A: Ja, maar deze garantie geven wij alleen als wij de templates zelf hebben gemaakt. In sommige gevallen hebben wij templates die we niet zelf hebben gemaakt. In dit geval is het mogelijk om je motor een middag bij ons achter te laten zodat wij onze eigen templates kunnen maken. Dit kost je helemaal niks, èn we plakken de decals er dan gratis voor je op als dank voor het lenen van je motor. Tevens geven we je op een custom design nog eens €30,- extra korting. Wij geven geen 100% pasgarantie op templates die we niet zelf hebben gemaakt.

 

Q: Waarom moet ik voor jullie gaan en niet voor de concurrent?
A: Om tot die conclusie te komen moet je kijken welk bedrijf het beste bij je past. Wij willen jou sowieso de garantie geven dat je nooit ontevreden zult zijn met ons product of de manier van zaken doen. Het kan altijd voorkomen dat we niet kunnen leveren wat jij voor ogen had, maar hier zullen we dan altijd een passende oplossing voor zoeken, en meestal in de vorm van 'niet tevreden, niet betalen'. Wij besteden liever wat meer tijd en middelen aan jou om ervoor te zorgen dat je tevreden bent, dan dat we je afschepen met product waar jij of wij niet trots op zijn.

 

Q: Ik wil precies dezelfde set die ik ergens op internet heb gezien, is dit mogelijk?
A: Nee. Wij maken géén sets van anderen na. Wel willen we samen met jou kijken welke stijl aspecten jij van die bepaalde set mooi vind om dat vervolgens in jouw unieke set te verwerken. Onze decal sets zijn exclusief en van de hoogste kwaliteit, en onze naam staat voor onze producten en designs, en niet voor die van anderen.

 

Q: Hoe snel kunnen jullie leveren?
A: Qua levertijd hebben wij verschillende opties beschikbaar. In de meeste gevallen is een langere levertijd goedkoper dan een snelle levering. Voor de mogelijkheden en de snelheid van de levering raden wij altijd aan met ons in overleg te gaan om er zeker van te zijn dat wij de levertijd die jij voor ogen hebt kunnen halen.

 

Q: Mijn stickers van jullie laten na een tijdje los op de benzinetank, worden deze vervangen?
A: Ja. Wij staan achter ons product en geven jou de garantie dat je op ons kunt rekenen als er iets aan de hand is. Benzinetanks van crossers laten benzinedampen door waardoor stickers vrijwel altijd na een bepaalde tijd minder goed zullen gaan hechten. Laten ze los, dan kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij deze zonder kosten voor je opnieuw maken en toesturen.

 

CIRCUITMOTOREN EN STRAATMOTOREN

Q: Ik wil mijn circuitmotor laten bestickeren door jullie, is het aanleveren van alleen mijn kuipwerk voldoende?

A: Soms wel, meestal niet. Als er losse kuipdelen worden aangeleverd dan zit hier vaak geen tank bij. Tevens kunnen we dan het oppervlak van het frame niet meepakken en kunnen we bepaalde designs niet maken gezien de kuipen dan op de motor moeten zitten om alles netjes met elkaar op te kunnen lijnen. De voorkeur geniet altijd dat wij de volledige motor bij ons op de zaak hebben staan voor het mooiste resultaat.

 

Q: Waarom kost zijn motor minder om te bestickeren dan mijn motor?
A: In de meeste gevallen kunnen wij een motor bestickeren met het vinyl wat we het meest gebruiken. Helaas komt het soms voor dat een design dusdanig lastig is en op een motor met lastig kuipwerk moet worden geplakt waardoor wij moeten overstappen op een beter vinyl om ervoor te zorgen dat de folie niet loslaat. Deze folie is niet alleen duurder, maar het kost vaak ook meer tijd om deze aan te brengen. Er spelen vaak nog meer factoren mee die invloed hebben op de prijs, vandaar dat wij geen vaste prijs (meer) aangeven.

 

Q: Ik wil mijn circuitkuipen helemaal laten wrappen, kan dit?

A: Ja, dit is mogelijk, maar raden we niet aan. Een volledige kuipenset laten wrappen neemt zeer veel tijd in beslag en zal in veel gevallen duurder zijn dan een kuipenset laten spuiten. Een gespoten kuipenset zal ook vaak langer mooi blijven. Vanwege de lastige vormen van motorkappen en circuitkuipen kunnen wij niet altijd garanderen dat het lang goed blijft zitten zonder dat het loslaat. Wil je die garantie wel, dan moeten wij dusdanig kostbaar materiaal gebruiken en er zo veel tijd insteken dat spuiten altijd goedkoper en de betere optie is.

Kom vrijblijvend langs voor een gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen; de koffie staat altijd klaar.

Geïnteresseerd?

MKS-Graphics

Ewinkel 14c

5431ND Cuijk

Tel: 06 52594835
E-mail: info@MKS-Graphics.nl

Motor onderdelen en meer;