WORDT DEALER VAN ONZE PRODUCTEN

De juiste partners hebben is cruciaal voor uw bedrijf. Consistentie, goede prijzen, perfecte after-care en smetteloze producten, dat verwachten de klanten van een professioneel bedrijf. Wij bieden bedrijven die actief zijn op het gebied van MX en Supermoto de juiste reseller prijzen aan en zullen zowel het bedrijf als haar klanten voorzien van onze maximale inzet en service.

 

Onze service en de kwaliteit van onze sets en designs zijn onovertroffen en zullen klanten en bedrijven altijd toekennen waar ze recht op hebben.

 

Dealer worden? Neem contact met ons op en vermeld alle cruciale details die van belang zijn, we komen er direct op terug.

UITBESTEDING

Als je net begint met het maken van motorcross designs dan heb je hoogstwaarschijnlijk nog niet de juiste apparatuur om alles zelf te kunnen maken. Om tijd en moeite te besparen kun je er voor kiezen om je designs door ons te laten printen en te verzenden. Wij zorgen dan dat de stickersets die wij voor jouw bedrijf printen white-label verstuurd worden of juist onder jouw bedrijfsnaam met jouw sticker op de doos en jouw flyers en/of ander promotiemateriaal inbegrepen.

 

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

MKS-Graphics

Ewinkel 14c

5431ND Cuijk

E-mail: info@MKS-Graphics.nl

Download
Download hier onze algemene voorwaarden
Algemene_voorwaarden_MKS-Graphics.pdf
Adobe Acrobat document 160.7 KB