CIRCUIT MOTOR BESTICKERING & DESIGN

Wij voorzien in samenwerking met jou je volledige motor van een design op maat. Samen met jou gaan we om de tafel zitten (of e-mailen, net wat je graag wilt) om tot een basis idee te komen. Jij levert de logo's van je sponsoren aan of van je favoriete merken en wij zullen deze op een knappe manier verwerken in het design. Vrijwel alles is mogelijk en je bent nauw betrokken bij het proces en je zult continu op de hoogte worden gehouden van wijzigingen waardoor je altijd een vinger op de pols kunt houden.

 

De prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het design. Een simpel design zonder (als voorbeeld) een groot logo over de hele motor heen is minder werk en gemakkelijker dan een design waarbij dit wel het geval is. Tevens kunnen er extra kosten bijkomen wanneer er wordt gekozen voor fluoriserende of metallic accenten.

 

Voor (semi) professionele teams en meerdere motoren kunnen er pakketten worden aangeboden om het financieel interessant te houden.

 

SPORT (CIRCUIT) MOTOR DESIGN, STICKERSET EN APPLICATIE VAN DE STICKERS

Tarief: €475 - €600,- (prijs wordt gebaseerd op de moeilijkheidsgraad en het benodigde soort vinyl voor het aanbrengen van het design). Minimale tarief voor een design & stickerset is €425,- incl. btw.

Let op: prijs kan variëren op basis van je wensen.

 

Premium

 

Tarief: €600 - €1000,-. Premium bestickering houdt in dat we over het algemeen beter en mooier vinyl gebruiken met een hogere glans. Tevens beplakken we dan ook de achterbrug, frame wanneer nodig/gewenst en is er meer mogelijk qua design. Tevens kunnen dan bepaalde delen gewrapped worden. Ook wordt er meer aandacht besteed aan het design.

 


Kom vrijblijvend langs voor een gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen; de koffie staat altijd klaar.

Geïnteresseerd?

MKS-Graphics

Ewinkel 14c

5431ND Cuijk

Tel: 06 52594835
E-mail: info@MKS-Graphics.nl

Motor onderdelen en meer;